МАРТ- Вет. физиологија, Вет. етика, Историја вет. мед., Физиологија животиња у ЗОО вртовима, Узгој и брига о лаб. жив.

Мартовски испитни рок

НА ИСПИТ ПОНЕТИ ПРИЈАВУ И ИНДЕКС

Термини:

_____________________________________________________

Историја ветеринарске медицине

Ветеринарска етика

Узгој и брига о лабораторијским животињама

Физиологија животиња у зоо вртовима

15.03.2023. у 16:30, Сала П5

_______________________________________________________

Ветеринарска физиологија 1

Ветеринарска физиологија 2

Ветеринарска физиологија 1 и 2

Практични и усмени 15.03.2023. у 15:00, канцеларија професора